Jakke Uld Ladies Frakke Cashmere Fit Loose Kort Lapel Winter Outwear Krave

Udløb af afdragsfrihed

Loose Ladies Krave Lapel Fit Winter Kort Outwear Uld Cashmere Jakke Frakke

Agrocura har stor erfaring og succes med hjælp til udløb af afdragsfrihed. I langt de fleste sager lykkedes det at forlænge de afdragsfrie perioder og/eller resten ligges ud på 30 år med afdrag.

Kort Chic Hvid Vinter Duck Down Lys Krave Outwear Frakke Kvinder Stål Jakke 8PqAnAW

Rettidig omhu

En stor part af de afdragsfrie lån udløber til kommende nytår 2018. Det er lån optaget lige før finanskrisen med 10 års indledende afdragsfrie år. Vi skal hurtigst muligt i gang med processen efter sommerferien. Det er en opgave der typisk tager lidt tid. Desværre oplever vi en del der kommer for sendt i gang med sagen, og derved kommer til at opsige lån uden at kende de nye lån. En situation banken elsker, idet vi således står svagt forhandlingsmæssigt på omkostninger.

Når vi i fællesskab får startet i god tid, så er det også nogle gange en anledning til, at spørge andre finansielle samarbejdspartenere, når en del af porteføljen alligevel udløber. Det kunne være, at der kunne spares en del på bidragssatsen andet sted.

Professionelle hænder

Vi tager gerne hele opgaven og processen for dig, selvfølgelig i et fælles samarbejde. Vi kan også være din sparingspartner på sidelinjen. Du bestemmer!

I nedenstående produktblad ses vores specialister på området. Tag fat i os allerede i dag.